KUT 2020 MTB-valmennusprojekti


Haasta itsesi, All Inclusive Kaldoaivi Ultra Trail MTB 2020 valmennusryhmä. Ei mikään perinteinen valmismatka!!!


Valmennusryhmä kahdeksalle itsensä haastavalle, elämystä tavoittelevalle maastopyöräilijälle pääkaupunkiseudulta.

Mihin olet lähdössä mukaan?

Kahdeksan hengen valmennusryhmä joka tähtää Kaldoaivi Ultra Trai 85km/+1350 tai 130km/+1900 maastopyöräreitin selättämiseen, itsensä haastamiseen ja jopa elämäntapamuutokseen. Projekti perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen ja yhteiseen päämäärään.

-Ryhmä harjoittelee yhdessä vähintään 2krt /kk pääkaupunkiseudun maastoissa tai liikuntapaikoissa. Harjoitukset ovat viikonloppuihin sijoittuvia useamman tunnin yhteisharjoituksia, joissa tehdään fysiikkaharjoitteita, ajotekniikkaa, PK:ta, mäkitreenejä, intervalleja, liikkuvuutta, lihashuoltoa jne.
-Kuukausittainen räätälöity harjoitusohjelma
-Osallistuminen kilpailuun
-Majoitus Nuorgamissa pe-su
-Kaldoaivi Ultra Trail tuotepaketti (takki, paita, pipo, yhteistyökumppaneiden tuotteita)
-Kuljetukset kilpailuviikonloppuna
-Perjantaina lounas ja pastaparty-buffet
-Neuvot ja vinkit ravintoon, kalustoon ja varusteisiin liittyen. '
-Yhteinen saunailta
-Pientä extraa kilpailun huoltopisteille
-Oma suljettu Facebook-ja whatsapp-ryhmä tiedon jakoon
-Canyonin yhteistyöalennus, mikäli uudelle kalustolle on tarvetta.
-Treeniä, hikeä, tsemppausta, yhteishenkeä ja yhteinen tavoite!

Projekti starttaa tammikuussa ja jatkuu aina elokuun kilpailuun asti.

Reitti ja kilpailu on erittäin haastava, joten valmennusprojekti on sen mukainen. Projekti etenee nousujohteisesti ja alkaa reippaasti kartoittavilla alkutesteillä. Osallistujan ei tarvitse olla huippukunnossa, mutta liikunta- ja pyöräilytaustaa on hyvä olla, sekä reipasta asennetta.

Projektin valmentajana toimii KUT:n kilpailun johtaja ja ratamestari, Spartan Gearin PT, erä- ja seikkailuopas, intohimoinen urheilumies Simo Kurko.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot post@kaldoaiviultratrail.fi tai 0442811841

Otteita 2019 KUT valmennusprojektin palautteista:

Miten projekti vastasi odotuksia?

"Vastasi ja pääsin maalin :). Koskaan en ole tavoitteellisesti mihinkään treenannut ja voin ihan rehellisesti sanoa että ilman valmennusta tämä 44 vuotias varsin tuhdissa kunnossa oleva, matkalla kohti diabetesta oleva perheenisä, ei olisi ikinä päässyt projektin huipentumana ajettuun Kaldoaivi ultra trailin maaliin. Mikä parasta liikunnan ilo on löytynyt ja matka jatkuu. KUT oli projektin päätavoite mutta suurin tavoite oli elämäntapamuutos. Parempi puolisko kertoili lasten sanoneen, että jatkaahan iskä urheilua ja voin kertoa että jatkaa!!"

Risuja ruusuja, sana vapaa, kiitos!:

"Ensinnäkin KUT, aivan jäätävän hienon tapahtuman olet tiimisi kanssa pistänyt pystyyn!!!! Kaikki toimi, majoitukset, huollot, kuljetukset, ruokailut, saunat... mieletöntä!! Enpä muista milloin olisin ollut näin täynnä energiaa!!!

Mitä valmennukseen tulee niin kommunikointi sujui ja aina tuli vastaus askarruttaviin kysymyksiin. Whatsapista tuli pääsääntöinen viestintäkanava ja tämä
toimi erinomaisen hyvin. Olet Simo kyllä ihan KURKO ÄIJÄ, kannustava, avoin ja positiivinen kaveri ja tuota tietämystä urheilusta ja valmennuksestakin tuntui löytyvän. Jos olisit mulla töissä niin saisit ylennyksen.

Kiitetään nyt sitten tähän samaan syssyyn kavereita jotka olivat tässä projektissa mukana, huippu tyyppejä joiden kanssa on ollut hienoa treenata yhdessä."

Projektipaketti 1: Treeniryhmä, yhteishenki ja henkilökohtainen valmennus ja ohjeistus treeneissä. 8*149€ tai kertamaksuna 1100€

Projektipaketti 2: Kaikki edellämainittu viikon reissulla Lappiin. Sisältää linja-autokuljetuksen PK-seudulta ja majoituksen Nuorgamissa Ma-su. Näe ja koe maisemat ja kisatunnelma pitkän kaavan mukaan! 8*199€ tai kertamaksuna 1500€. Perheenjäsenille/ huoltajalle matka ja majoitus 400€/ henkilö. Lähtö ma 10.8 ja paluu su-ma 16-17.8.

Varausmaksu 200€, joka vähennetään kokonaishinnasta.