Kumppaniksi

Tavoita harrastajat ja haasta työyhteisö mukaan!


Tapahtuman tärkeimmät arvot ovat elämyksellinen luontoliikunta, itsensä haastaminen ja voittaminen, sekä upean Suomen luonnon kunnioittaminen.

Ensi vuoden kilpailu tullaan näyttämään suorana lähetyksenä verkkopalvelun live streamin kautta. Kilpailureiteillä on huoltopisteitä, joille haemme yhteistyökumppaneita. Huolto nimetään yhteistyökumppanin mukaan ja sinne tulee myös kamera kuvaamaan huoltoon saapuvia kilpailijoita. Osallistuja pääsee jättämään terveiset kotijoukoille suorituksen aikana. Huoltoon saadaan yhteistyökumppanin nimen lisäksi näkyvyyttä esimerkiksi lipuilla tai beach flageilla. Huoltopisteellä saa mukavasti näkyvyyttä niin tapahtuman aikana kilpailijoiden, kuin internetin live streamin katsojien osalta. Näkyvyyttä tarjoamme toki omilla internetsivuilla, sekä somessa. Kilpailukeskukseen on mahdollista pystyttää oma teltta / esittelypiste omien tuotteiden ja palveluiden esittelyyn ja myyntiin.

Someen teemme kaksi yhteistyökumppaneille suunnattua julkaisua, sekä toimitamme tapahtumasta kattavan kuvapaketin heidän käyttöönsä. Näkyvyyttä tarjoamme myös kilpailuvideoissa, sekä -julkaisuissa.

Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneille 5 kpl osallistumisoikeuksia tapahtumaan. Tässä olisi oiva tilaisuus haastaa työporukka pyörän päälle tai juoksemaan Kaldoaivin erämaahan. Osallistujille on tarjolla kilpailun johtajan/ reittimestarin Teams -luento tapahtumaan valmistautumisesta, reittien esittelystä sekä tarvittavista varusteista ja kalustosta.

Toivottavasti kiinnostuitte yhteistyöstä. Annamme mielellämme lisätietoja. Olemme myös erittäin kiinnostuneita kuulemaan Teidän yhteistyö ehdotuksen!


Lisätietoja:


Simo Kurko

Kilpailun johtaja

post@kaldoaiviultratrail.fi

0442811841